090630

Hallå!
Sitter och kollar på ensam hemma nu, "orginalet" eller vad man ska säga, och herregud vad den är rolig! Alltså jag garvar ihjäl mig, jag måste ha väldigt dålig humor tror jag...
Idag har jag jobbat hela dagen, gud vad jobbigt det har varit, nästan inget folk, det är inte så roligt. Jag har ont i hela ryggen och i nacken, plus att det tar på krafterna att vara trevlig hela dagarna!;)
                      Ikväll är det lungt som bara den, jag försöker vila upp mig inför morgondagen, en till underbar dag av arbete 10-18, dvs hela långa dagen! Jag har jobbat typ en tiondel, inte ens det, av mitt sommarjobb, jag är redan slut, haha!
det bådar ju inte så gott va?.....
jag och Angelica planerar resa på tal om ingenting, men vi har typ beslutsångest, eller aa, vi vet helt enkelt inte vart vi ska åka, Magaluf, Aiya Napa, Hernoissos (eller vad det heter), ligger på kreta, lutar väl åt det, men man måste ju kolla priser också! Det löser sig, förhoppningsvis, måste i alla fall komma ifrån den här dumma staden nu alltså!!!!
                     Nu har det gått 3 dagar över tiden, fortfarande ingen bebis här inte!:(
det suger verkligen!!!!!

Nu måste jag fortsätta kolla på den  här superroliga filmen!

Ciao
julia.

p.s Jag vet att jag suger på att lägga in bilder, ska försöka bli bättre på det! d.s

090629

hej bloggen! Jag orkar inte skriva hela tiden nu, jag bara älskar att solen har kommit. Hela de här närmsta dagarna har jag solat, solat och aa solat hela tiden! Och jag har smörjt in mig ordentligt! Tar fan det här med hudcancer på allvar nu, det låter så läskigt!
Men immorn är det slut på det roliga! Jag börjar jobba ordentligt nu, 10-18 varje dag hela veckan typ, ledig på torsdag dock, fast det ska bli ganska skönt att jobba lite, jag har bränt mig ganska skapligt över typ tuttarna och på axlarna :S
 Jag orkar inte skriva så mycket nu faktiskt, kommer inte vara så duktig på att uppdatera bloggen nu, jag jobbar och solar på den lilla lediga tid jag har!

By the way, igår var det beräknad tid för lilla bebisen att komma! Nu är det dags vilken dag som helst, gah!! Jag längtar ihjäl mig!:D

vi ses
ciao
julia.

090626

Hej såhär efter en jobbig dag! Idag har jag jobbat hela dagen, åh gud vad jag har ont i min rygg! Det låter aningen töntigt, haha, men det är verkligen jobbigt att stå i en butik hela dagarna, jag måste verkligen komma ihåg att ta på mig ett par gympadojjor nästa gång!
                 Idag på jobbet fick jag mitt nya schema, jag kommer vara ledig typ 2 helger resten av sommaren, goodbye sun! Hello money!
                De följande dagarna sedan jag skrev sist har varit jättebra, jag har legat i varamon onsdag och torsdag, varav torsdagen med Andrea, Vanja och lite annat folk, väldigt mysigt, plus att jag har fått lite färg också!:)
Wonderfuuuuuuul!!!
För er som underar, ingen bebbe än, idag är det 2 dagar kvar tills beräknat nedslag i ena delen av vår redan over-sized familj! ;) Jag har dock tippat med mig själv på att den lilla guldklimpen kommer på måndagen nästa vecka, åh det känns så sjukt konstigt och overkliget alltså, jag ska bli storasster igen, herregud!
Hoppas du dimper ner snart Nova eller Sigge!
Immorn blir det varamon igen, med Andrea och co. det blir nog mysigt, men det är så tråkigt att inte angelica jobbar hela fucking tiden:(
Nu ska jag umgås med min familj! vi ses

ciao
julia.


090622

Hej alla glada! Soliga hälsningar från motala. Det har varit en helt unerbar dag idag!
dagen började vid halv tio, Angelica ingde och väkte mig.......:) Då gick jag upp och fixade mig, åt en brakfrukost ute i solen och njöt! Vid elva, cirka, tog jag en sväng in till stan och fikade med ange, andrea och sofia, det inhandlades en piercing och en ny bikini, vid ungefär ett halv två tog jag min nya fina bikini och åkte till mariebergsbadet för att träffa hela tjocka familjen, solade galet till klockan sex och det var så underbart!
                 Direkt efter vidare till stallet där jag och johanna badade med våra hästar, så mysigt! Men jag vill gärna att min lilla pålle skulle kunna bli frisk nu, stackars liten, eller stor, som måste ha ont hela tiden, snar ger vi nog upp....:'(

Nu är det 6 dagar kvar tills lillen eller lillan kommer ut!
Åh vad jag längtaaar!!! 

uppföljning

Jag kompå en sak till förresten! Jag hatar skitsnakc, men jag hatar ännu mer folk som tjallar på skitsnack som dem inte ens vet är sant! De som släppte bomben om det skulle jag mycket gärna vlja typ döda! Ni höll på att               förstöra en fin vänskap! Nu är allt löst mellan oss, hoppas jag, och vi går vidare, love u!<3

Blir bara så trött på allt sånt skit, ta och väx up för fan!

ciao
julia.

090621

Uppe med tuppen som vanligt! Alltså jag kan inte sova, det suger verkligen hårt alltså. Det värsta är ju att jag är typ värsta trött, sen när jag ska sova kommer det upp 7648396 saker i huvudet som gör att jag börjar tänka på de istället, och det är sådana tråkiga saker som man inte kan somna till om man säger så...:(
                 Vad hände på midsommarafton? Jo jag var först hemma ho andrea med älsklingstjejorna, Andrea, Ange, Vanja, väldigt mysigt och himla kul när man kom igång lite hihi!
Sen ungefär vid tio, halv elva drog vi vidare till en fest någonstans i charlottenborg, det är inte ens någon idé att jag försöker förklara var, mitt lokalsinne inte bara suger, det existerar inte! Dessutom tror jag inte direkt att någon är så intresserd av att veta! Sen vidare till efterfest och sen hem. Jag tror vi var hemma straxt innan fyra. En rolig kväll blev det tillslut!:) Natten spenderades hos andre, tack gumman:)
                
Vidare har det fortfarande inte blivit någon bebis, jag väntar så himla mycket nu så jag tror jag spricker! Idag är det exakt 7 dagar kvar till beräknad förlossning, det betyder att den lille kan vara ute när som helst! Det hoppas jag på så in i helvete rent ut sagt !

Nu ska jag inte babbla på mer här utan slänger ut ett par bilder från midsommarafton och sen ska jag sy fast mina ögon i blundaläge, nu jävlar ska jag sova, eler förresten nej det ska jag inte, jag ska köra the sims 3!

ciao
julia.



Angelica, jag och Andrea


angelica, jag och vanja, haha



seriös jag är då! Orkade inte vända på bilden, se så lat jag är!


bilder!


Barnvagnen, vi ska dock ha en röd och n grå suflett




Bilbarnstolen!:)




Spjälsängen! Bebisens är dock svart!:)

090617

 Hallå där! Det är väl bara helt underbert att solen tittar fram eller? Här i Motala, det lilla råtthålet, har solen skinit i princip hela dagen. Nu börjar jag äntligen känna att det faktiskt är sommarlov vid det här lagt, herregud vad härligt det är!  Jag och Johanna har solat galet, lite färg fick vi, jag fick ju självklart min fina röda färg som har en tendens att dyka upp, eller rättare sagt blossa upp sådär tills en början. Sen blire brunt....(hoppas jag)
                       Kvällen vet jag faktiskt inte riktigt hur den ser ut, antingen åker vi till en grillfest, men utan alcohol och utan pengar blir det nog inte en stor hit! Vi tänkte faktiskt tälta istället, men jag känner på mig att det kan bli aningen kallt. Det har ju inte varit så särskilt bra väder de senaste dagarna och morgondagen ska inte heller bli allt fför bra om man ska lite på vad vädertablåerna säger. Vi får se hur det blir med den saken.

Igår hade visst pappa och annika köpt barnsäng och badbalja till bebben, och en maxi cosi, bilbarnstol. Nu är dem i princi klara, det är bara för bebben att ploppa ut!
Följande saker är inköpta:
- Barnvagn: Bugaboo Cameleon
-
Barnsäng: IKEA-power
- Bilbarnstol: Bugaboos egna maxi cosi-stolar.

Herregud vad jag längtar nu, det är 11 dagar kvar till beräknad tid nu, jag kan knappt bärga mig tills jag får hålla det lilla pyret. haha okej nu låter det visst som om det är jag som sak ha barn, men så är ju inte fallet, det är alltså mitt syskon vi snackar om här, min kommande lillasyster/lillebror ! :)
Lägger nog in lite bilder på vagn, säng och barnstol sen.

Nu ska jag fortsätta sola ett tag till, Johanna gick precis hem
Ha det så bra tills dess!

ciao
julia.

090616

Men hallå främlingar! Oj jag har inte uppdaterat här på jaa, tre månader och tre dagar nu, jag har faktiskt varit lite upptagen på senaste tiden.
Eller altså upptagen och upptagen, livet rullar ju på som alltid, fast nu är det sommarlov, och det är fucking härligt alltså!
Jag tänkte bara uppdatera lite om vad som händer och så:

- Jag får ett syskon om cirka 10 dagar(beräknad tid). Nu är jag verkligen pepp på det, det kommer vara helt underbart, knäppt men underbart!
När jag först fick höra om den lilla kommade bebben blev jag ganska skraj alltså, man vafasen, nu är det som det är, det kommer nog att bli mysigt med en ny bebis i livet, konstigt men mysigt. Det skulle lika gäran vara jag som är mamman. Det är 18 års skillnad på oss, snacka om sladdbarn....

- Jag jobbar på signerat i Vadstena nu, en mysig liten inredningsbutik som säljer designerprylar, jag trivs verkligen superbra där inne, ett himmla roligt jobb. Så pegnar i sommar har vi i alla fall. Bra så långt!:)

-Planerna för sommaren är inte så många, listan bli itne så lång emd andra ord, jag och kompisar ska väl försöka komma iväg och resa lite var det tänkt, hoppas det blir så bara. Jag kommer vara hemma själv en hel vecka i sommar vilket förhoppningsvis betyder fest någon eller några gånger!
Liseberg och en helg i göteborg ska också försöka klämmas in, det hoppas vi verkligen på!:)

Nu ska jag fortsätta kolla på CSI, en himlans bra serie det där!

ha det bra slänge,
jag kommer börja lada upp mer bilder nu när en ny dator anländer inom kort!:)
Dessutom lovar jag att lägga upp en del  bilder på de kommande bebben!

ciao
julia.

RSS 2.0