Fillibabba

Nu är det skönt efter lite fresh air! Har precis avslutat en promenad till och hem från östenssons.
Det inhandlades hårfärg till mig! Ljusbrunt.
Nu sitter jag framför datorn, (nehej?), och väntar på att mamma ska diska ur min favviskakform, för nu ska det bli lite kakbak! Kladdkaka tänkte jag göra, enkelt och bra, fast eftersom jag har sju pers hemma som är galna i kakor är det nog bäst om jag tar halva för mig själv och gömmer den.
Haha, idag ska jag DESSUTOM installera om the sims hihiih:D jag ska ladda hem tonvis med prylar från the sims.se, jag kommer att vara i himmelriket, garanterat!
PUSS på det!
NU blira kladdkaka,

ciao
julia.


trött,

Hallå, hallå.
har precis gått upp ur sängen. Somnade tre någon gång och vaknade vid åtta på grund av att jag skulle till körskolan och det där förbannaade körkortet. För övrigt har jag idag varit ute i stallet och tagit hand om min älskling, sen bara tagit det lungt, varit ute och övningsglidit lite;)
                 Gårdagen var helt okej. En trevlig kväll med trelvigt folk! Men jag är så himlans trött nu så jag längtar till att bara slänga mig i soffan och titta på tv snart, hoppas att det finns något roligt att titta på.

Nu ska jag spela ett part kort med mammsen, ha det


ciao

julia.


Heeeela natten lång!

Aspepp på fest nu! Ikväll smäller det högt, hoppas jag;)
Festis ikväll, och det var ett tag sen nu, Jag glömde berätta om gran canaria sist jag skrev, det var skitaskönt där soligt, roligt och jaa ni vet, allt var perfekt. Aa, det vill säga förutom två kackerlackor som jag var tvungen att döda!
                     Det köptes inte mycket där nere, det var ganska dyrt, men en "over-sized" väska blev det i alla fall.
Idag har jag varit i skolan och gjort matteproov, buuuh! Fast det gick ganska bra, tro det eller ej, det köndes helt okej! I onsdags var vi hos hovslagaren med min lilla ålle som konstaterade at han inte har någon hovböld eller ngn hovröta som stör utan antagligen en inflammation i hans hovled eller i hans kotled. Det är ett problem som är förhållande vis lätt att åtgärda om alt går som det ska, men det lr ju betyda ngra tusenlappar till som man spenderar hos veterinären. Vad gör man inte för en litern prins som min lilla sille-bille. Krskolan var jag på idag med, jag är så tidigt utte så jag tar moppekörkort nu! 17 år, hejja mig...
                    Fast det var faktiskt så att min pappa skulle tycka det var roligt att skojja med mig så han gav mig en moppe när jag fyllde nu bara för att jag fyller så sent, han menade på att jag lika gärna kunde köra moppe ett tag. Då ville jag bevisa att det skulle ajg minsann göra så då tvingar jag honom att punga ut pengar för kursen så kan ajg åka till stallet när ajg vill nu:) Dessutom får jag ändå körkort om mindre än ett år och då lär jag slänga moppen typ åt helvete:):):)
                     En extra puss till Angelica bara för att hon hatar maskar och en puss till Kina, Andreas syster bara för att hon är så söt och säger ordet mask till angelica och för attr hon är så söt och go!

Ses då!
ciao.

puh

Nu var det en månad och en vecka sedan jag uppdaterade min blogg. Okej jag är inte så bra på det här. Det är antagligen ingen som kommer läsa det här ändå men skit samma, kul att skriva:)
Jag sitter här i väntan och spelar lite data, haha, min buss till skolan går tjugo i noi så för en gångs skulle vet jag inte vad jag ska göra på morgonen, jag ärredan klar liksom, och tv orkar jag inte kolla på. Det finns inget bra såhär dags.

Igår ver det stallet som vanligt, min häst har ajaj i hoven så rida blir det inget av tyvärr!
Men mocka och sköta om honom slipper jag minsann inte undan;)

Idag blir det skola, som vanligt, rivstartar med företagsekonomi i två timmar<3 euw

På fredag blir det 18-årsfest hos Emilia, kulkul.:=
Nu ska jag gå och dö eller ngt, vi ses,

ciao
julia.

RSS 2.0