Torsdag

Kom hem från stallet för ett tag sedan nu, kom hem till ett dukat bord, åt tacos, vilket var jädrigt gott!
Idag började jag skolan vid nio, och slutade vid elva, det var ju inte alltför jobbigt om man säger så, tog bussen in till stan med andrea. Vi käkade på hugos, vilket var en historia i sig!
VI typ beställde all mat och så, sen när vi hade satt oss vid bordeet kommer servitören tillbaka och bara, ´"kan jag få se på ditt kvitto igen?" jag bara "ehm jaa, det kan du väl"
Sen står det på det där dumma kvittot att köpet ej har medgetts, kuk tänker jag, vad fan vill dem nu då?
Så vi prövar igen, men det går inte,
Jag bara, alltså jag vet att jag har pengar på kortet, jag har fått lön idag, dem bara, "ehm, jaa det är säkert inget fel på ditt kort, det är nog våran maskin som krånglar, du kan väl gå och ta ut pengar så länge eller?"
Det är dålig stil, seriöst, dem ska fan ha fungerande grejer, sen körde dem bort oss efter en timme för att det inte fanns så mycket platser, så gör man ju definitivt inte!
dumma hugos, jag skämdes ihjäl, två gånger!
På stan köpte ja gi alla fall två nya tröjor, vilket är en liten tröst:)
Efter stan åkte jag till pappas jobb och städade, snark, men eftersom pappa inte var i stan passade jag på att sitta vid hans dator ett tag och hittade dem efterlängtade bilderna frn klassfesten i början av december förra året, jag höll på att avlida av skratt, roligaste ever, tro mig!
Nu måste jag sticka och duscha, sen blire dums i sängen, jag tänker lägga mig tidigt idag!
jag bjuder på denna vackra bild (inte)

Onsdag

Funderar på om jag ska gå ner och fortsätta titta på en bra serie som går på sexan, Night Rider tror jag visst den hette, eller om jag bara skaköra lite Pet(<3<3) på datorn och sen gå och lägga mig,
Nej just jävlaar, jag måste ju duscha också...snaaaaaaaark! Värsta som finns, seriöst!
                            Gårdagens teater var väl sådär, en del scener var bra, men överlag var den faktiskt ganska tråkig... Kul bussresa dit och hem i limousinbussen i alla fall!
Idag har jag varit i skolan, fikat med lite homo sapiens och varit hos min icke-homosapiens Sille. Han var dum idag, och jobbig, det gillar jag inte!
Imorgon blir det skolan och det jag fruktar mest av allt i hela världen, Anita Aava och spanska, jag skulle kunna döda för att få slippa det, utan att man får frånvaro och skit.
                          Nu längtar jag faktiskt lite till pappa, har inte träffat honom på länge nu, och för er som inte har tittat in på ett tag, jag ska få ett syskon hihihihihihi! Någon gång i slutet av Juni eller början av Juöia ska pappa och Annika utöka dem redan over-sizade familjen!
Nu ska jag som sagt duscha, jag har dödsångest, jajamensann!


ciao
julia.

Söndag morgon

Hallå!
Vaknade precis efter att ha sovit länge! Faktikskt hela 11 timmar (lite drygt)!
Det kan verkligen behövas ibland, Gårdagen var jätterolig, med god mat och mycket skratt, minst sagt;)
Idag ska jag nog bara ta det lungt, en sväng upp till älsklingen i stallet ska jag hinna med också.
Egentligen borde jag plugga lite på internationell ekonomiskiten, men seriöst, jag pallar inte att plugga på en helg, det tar typ stopp, man kan inte göra det...
Nu ska jag äta äcklig frukost! Hoppas jag inte dör, hade bra pusss

ciao
julia.

Min lilla bebis!

Lördag

En såndär lördag som bara drar iväg:(
Jag har precis städat klart min garderob nu och man blir lika förvånad varje gång att man kan ha så himla mycket kläder som man aldrig använder. Som är för små eller för stora, eller helt enkelt för fula. Dessa kläder skulle garanterat räcka till typ 100 barn någonstans i världen. Därför ska jag vara duktig och skänka mina kläder till bättre behövande. Tillbaka till garderoben, den är hur jag än viker och trixar ändå överfull, hur fick jag plats med kläderna som jag slängde då? hmm...
Min "lilla" slänghög...

Igårkväll var det bara mysigt, satt och kollade på lets dance med mamma, blondinbella åkte ut, underbart!
Hon är ju ärligt talat ganska patetisk...
Ikväll blir det att åka till angelica och mysa med andrea och cornelia. Det kommer nog bli mysigt, med lite mat och chill.
I fredags i skolan fick vi ju en underbar nyhet också, vi slipper intek-provet då vi ska ka till linköping och titta på teater, en skitbra nyhet helt enkelt!
Nu ska jag typ duscha eller ngt roligt, hade bra puss och allt

ciao
julia.

kvällens lilla värd.

nyårsdagen

Redan 2009, det känns seriöst som 2004 fortfarande, tiden går så sjukt fort. OCh jag skriver aldrig här jag vet:)
Det har i alla fall hunnit vara jul och nyår, julafton spenderades först hos pappa med hela hans släkt, sen vidare till mamma runt tre-tiden. Det blev en massa roliga julklapar, ganska mycket till hästen, men även en del persentkort. Under mellandagarn har det blivit lite shopping, dock inte så mycket eftersom jag inte är ett stort fan av rea, speciellt inte mellandagshysterin.
Nyårsafton, gårdagen, var helt okej. Det var förförfest hemma hos johanna, där jag, johanna och ebba gjorde oss iordning. Sedan vidare till Becka för nyårssupé och mamma-mia sjungande.
Tolvslaget firades i borensberg och bussen hem kom 20 min försent, dvs jag frös ihjäl av att vänta.
Till slut kom jag i säng sisådär runt fyra halv fem. En helt okej kväll helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta dregla över Robert Pattinson i Twilight, så sjukt sexig.
Hörs väl nästa gång jag orkar skriva ngnting här!

ciao
julia.


RSS 2.0