i dont like mondays

okej, jag vet att jag är seeg. Jag lägger numera aldrig upp inlägg, för att jag inte tycker det är skojjigt altså.
En resume av mitt liv, inget speciellt faksitk, skolan suger för att immorn har vi prov med sämstaste Sadde som vägrar ändra en liten provtid, dah. Fast i o för sig var detl lite bra idag för att min ridläktion gick så JÄVLA bra. Älskar min hamburgare!
Och lite glad vart jag ju såklart också när pappsen berättade att vi skulle åka till gran canaria den 23:e Oktober, på höstlovet altså o vara borta när jag fyller.
Sen är det astrist för att min gammelmoster Lisa´s man har dött. Och ajg ska sjunga på hans begravning, det kommer vara tungt o jobbigt.
Men jag kommer vara så nervös så jag kommer inte att tänka på ngt annat än att inte titta på ngn, förslagsvis min kusin som gör grimaser!
NU ska jag sova, trött,

ciao
julia.

söndag

Egentligen borde jag sova nu, men eftersom vi inte börjar förrän klockan halv elva immorn tänkte jag vara lite cool och stanna uppe längre än vanligt!
Igår var jag på min mormors systers 70-årskalas, det var faktiskt ganska trevligt att träffa hela tjocka släkten. Mamma och jag och alla barn åkte hem runt elva, eftersom alla var trötta, inklusiva moi. Det jobbiga var att prcis när vi kommer hem ringer mormor och säger att hon och lisa har åkt till sjukhuset. Det var nämligen så att lisas man, Seth, hade cancer i hela kroppen typ och var jättesjuk. Dem hade ringt från sjukhuset och sagt att han har blivit sämre, sen klockan kvart över två imorse dog han.
Tänk va jobbigt för Lisa, på sin födelsedag också för hon fyller faktiskt idag. Det vart ju inte så roligt, så det har minsann varit lite deppigt hemma idag.
Vad har hänt mer idag?
JAg har varit i stallet och ridit på min stjärna, och idag gick det superbra. Imorgon börjar jag som sagt halv elva, och slutar halv fyra, en helt okej dag med andra ord, sen bär det nog av till stallet direkt.

Ha det bra så ses vi när jag orkar uppdatera min blogg igen,

Ciao
Julia.


oj oj torsdag

Mornar är inget roliga hörni. Jag hatar när man vaknar  av att klockan ringer och får inte sova mera, så jobbigt så man vill dö:):):)
Eller nej, ännu värre är det ju när man vaknar en halvtimme innan man sak gå upp och det är knappt någon idé att somna om, eller joo, men man vet ju att man snart ska gå upp:(
Nu sitter jag framför en värmafläkt och tittar ut över boren:)
Vårt kök är klart nu och det blev skitsnyggt, det är ju bra MEN, det är svinkallt inne eftersom vi typ inte har någon värme på, bara en massa ljus och et räcker inte för moi.
Igår orienterade jag i två timmar och 45 minuter, värsta tiden i mitt liv, eller det var okej när man sprang på stigarna, men et hände ju inte så ofta. Man sprang rakt genom skogen hela tiden, genom sumpmark och skit. USH!

Nu ska jag avnjuta en kall frukos:)
ses om ett tag, haha

ciao
julia.

Söndagar

MEn oj det var ett tag sen nu ni.
Jag är VERKLIGEN inte bra på att skriva i min lilla blogg (:
Kan också bero på att mina datorer hemma helt plötsligt har blivit så sega att det tar typ en timme att komma till bilddagboken( liten överdrift)
Föreut tittade jag på den bästa filmen, Uptown Girls, jag har aldrig sett den förut, men den var så himla bra, och så mysig. Idag har jag inte gjort någonting, oh det har varit så skönt, jag gick upp klockan tio, tog på mig joggingbrallor och en stor t-shirt. Nu när jag går och lägger mig igen har jag på mig exakt samma sak:)
Min dag har varit händelsefull...
Den enda gången jag gick ut idag var för ca en timme sedan när pappa skulle lämna min väska hos mig som jag glömde i stallet igår. Då sprang jag hela vägen genom trädgården till grinden, wow.

Hmm, just det jag, något som är tråkigt är att min mobil är trasig så jag måste önvända pappas lilla hightech(?) telefon som jag inte fattar någonting av, ni förstår pappa hade ju så lägligt precis gått och köpt sig en ny mobil, av exakt samma märke som den innan(den jag har nu), snacka om att fantasin bara inte finns där. haha.

Nu ska jag gå o kissa sen ska jag gå och lägga mig, hihi

ciao
julia.

RSS 2.0