090714

Hallåååååååå!
Det har varit så skönt med tre dagars helg och lite ledig från jobbet nu! Dessutom har jag ju då fått mysa med lilla sigge till max!
Igår vart det lite fika på stan med hela familjen, Ange och Andrea kom och gästade oss!:)
Orkar inte skriva någonting idag, hihih, jag blir trött av allt jobb, idag satte ännu en vecka igång förstår ni!:)
Tänkte lägga upp lite bilder på den lilla guldklimpen som just nu skriker inne i sovrummet för fulla halsar, det ser ut att bli en lång, vaken natt för pappa och annika, moahahaha!

ciao
julia.













ÄLSKADE LILLEBROR DU ÄR SÅ SÖÖT!


090711

Hello bloggen!!!

Nu har jag varit lite dålig på att skriva, IGEN!
Men nu förstår ni, nu har det hänt jädrigt roliga saker!
Den 9 juli 2009 klockan 23.23 föddes Sigge, min lillebror, världens finaste bebis<3!!!!!!!!
Jag har aldrig i hela mitt liv varit så glad som ajg blev då tror jag inte, det var så jädrans UNDERBART!
Ida, min syster, och jag var ensamma hemma eftersom pappa och annika hade åkt till BB. sen typ halv tolv eller ngt fick vi mms till våra mobiler på den där lilla guldklimpen! Snacka om att vvi blev nuts!  Hahahha,  vi började typ skrika som bara den och hoppade i sofforna och gud vet vad! Jobbigt att vi har stora fönster i hela huset, grannarnaa hade ju ngnting att  kolla på resten av den kvällen!!!

Det jobbiga var att dagen efter, Fredag, när Sigge och Annika kom hem var jag tvungen att  jobba. Det var det absolut längsta dagen ever! 10 till 6, de 8 timmarna kändes som 8 år, haha!
Men sen kom jag hem och tog upp honom i min famn, och typ....smälte;)
Du är den finaste Sigge och jag älskar dig. <3


Dessutom har vi fått biljetterna till AYIA NAPA nu, och det könns verkligen som att det är dags snart!!:D:D
Och jaa vad är det, 20 dagar kvar tills vi åker!!!! Jag längtar ihjäl mig.


Nu tänkte jag gå och hålla i min lilla guldklimp och äta lite jordgubbar!

ha det gott!

ciao
julia.

090604

30 DAGAR KVAR TILL AYIA NAPA.
Alltså jag är något pepp, igår betalade pappa alt så nu är det bara resan i sig kvar! <3 Igår kväll satt jag och angelica hela natten typ och kollade på en masssa gamla forum, haha det är lite kul, är du tjej gör du typ av med 2000, är du kille kan du göra av med typ 12 000, haha!
                     Sen läste vi om några som hade bott på vårat hotell, det tar typ en kvart att gå in till centrum, vilket inte är ngnting, det ska väl ange och jag klara, fast det bli nog taxi hem, haha! Jag vet liksom av egen erfarenhet att det kan ta typ 1 timme att gå 1 km när man är full, vilket vi kommer va, fulla som kastruller! :D

Jobbat idag, lite kul med lite folk för en gångs skull i lilla äffären ju! Immorn ska jag bara ta det lugnt, en ledig dag innan nästa arbetsvecka börjar för fulla muggar !
Efter jobbet åkte jag till mormor, träffade mina äskade kusiner som är hä i en vecka nu för att fira ludde när han fyller 11! :)   Hugo och Leo, ni fattar inte hur mycket jag älskar er alltså, pluttarna!

Fortfarande ingen bebis i huset! 6 dagar över tiden idag..........Ungen kommer ju aldrig komma ut ju!
Men nu kommer den senast komma den 12 Juli, om 8 dagar, för då har hon gått 2 veckor över tiden, mer än så går man aldrig! :):):)

Nu ska jag kolla på disney chanel!

vi ses!
ciao
julia.

090702

fMEN HAR JAG NÅGONSINN VRIT SÅHÄR GLAD ELLER????
Nej, jag tror faktiskt inte det! Plötsligt känns allt annat bara, so what? Okej, jag har inte fått något syskon än, tyvärr. Men det här är bättre, ajg lovar, mycket roligare alltså!
Idag okade ag och Angelica en resa till Ayia Napa i en vecka, vi drar den 3/8 och kommer hem, helt galet trötta den 10/8. Trötta men förhoppningsvis väääldigt lyckliga efter en grymt lyckad vecka utomlads!
                     Vi kommer bo på ett hotell som heter Hotel Bella Napa Bay, för mer info, titta närmare på hotellet här: 
 
http://solresor.se/en/resa-till/Cypern/Ayia-Napa/Hotel-Bella-Napa-Bay/

Det roliga var ju att Angelica och jag hade bestämt att börja dagen med at bara kolla runt lite på resor, vi drog in till stan och gick in till resia, tjejen där tog fram detta hotell och presenterade det för oss. And we fell in love!!! Det var itne alls väntat, jag har inte ens tillräckligt med pengar ännu, VÄLDIGT tur att jag har en VÄLDIGT snäll pappa;)
                För att fira att vi är så coola och drar utomlands åkte vi in till mysiga vadstena (det ÄR faktiskt mysigt där när ajg slipper stå inne på signerat och jobba häcken av mig!) och åt lunch, dock utan Kristoffer som hade lovat at luncha med mig men sket i mig, som vanligt!:)
Det var faktiskt väldigt mysigt ändå ska ni veta! Först lunch på källaren, sen mjukglass, mmm!


För er som tycker det är roligt att veta, fortfaraned ingen bebis! Nu har det gått 4 dagar över tiden, han verkar sitta fast där inne minsann....:( Det är itne lika roligt!


vi ses
ciao
julia.




RSS 2.0