Foundations

Nu är jag back on track!
Kom hem klockan fyra idag från Öland. Jag och familjen tog oss en tripp till ölands djurpark. Det var faksikt roligare än väntat, okej, det var svindyrt, nöjesfältat sög. Men det fanns en massa söta djur! Speciellt lemurerna, herregud vad söta. Ni vet dem där gråa aporna med vit och sveart svans, dem var hur tama som helst, åt digestivekex ur handen. En sån vill jag verkligen ha som husdjur!
På lördagen, efter två dagar på ölands djurpark åkte vi in till Borgholm. Det var väl sådär där, jag hade faksitk förväntat mig att det skulle vara lite mysigare, men jag hittade en jätterolig affär, med en massa second hand grejjer som kvinnan tog in från USA och Canada only!
Jag gick glatt ut därifrån med ett jättesnyggt lila skinnpennskrin! det kostade bara 100 :-   (:

Idag hann jag komma innanför dörren, gå upp till datorn och slå mig ner där innan jag pch madde bestämmer att hon ska skjutsa mig till stallet. Åh vad jag älskar att hon har fått körkort och kan skjutsa mig liteibland, hihi (A)
Nu har precis ebba och johanna åkt hem efter en filmkollning, Heartbreak hotel, jag kommer aldrig tröttna på den fimlen, den är så sjukt rolig. Pinsam!

Nu blire sängen, titta för 273846357285293 gången på bilderna på Brangelinas nya tvillingar!!
Jag får ju bara inte nog av dem!

ciao
julia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0